Meet Sabrina

Ik ben Sabrina Hendriksen. Alleenstaande moeder van 1 dochter (gemixt hair meid) en ik ben in hart en nieren verknocht aan mijn beroep.

Inmiddels heb ik alweer 18 jaar ervaring in dit vak en met name in black en mix hair heb ik inmiddels meer dan 10 jaar ervaring. Deze kennis heb ik opgedaan in salons in Enschede en Rotterdam. Vooral in Rotterdam heb ik veel ervaring en kennis gekregen over moderne black hair en mixed hair knip- en stylingtechnieken.

Ook heb ik vele cursussen gevolgd, van meerdere blackhair merken en daardoor heb ik ook een gedegen productkennis opgedaan. Door deze ervaringen ben ik steeds meer om mij heen gaan kijken waar deze mensen in het Oosten van Nederland terecht kunnen.

Conclusie: Er is, in vergelijking met het Westen, hier weinig keuze waar mensen met blackhair of mixed hair terecht kunnen, vooral in deze tijd en generatie met gemixt haar.

Om mensen ik dus besloten om mijn eigen salon te openen waar dus iedereen welkom is ongeacht wel type haar je ook hebt. Wij bieden de oplossing, het juiste advies en top producten aan die perfect aansluiten bij jouw type haar.

 

Frizzy’s Hairsalon. Where every type of hair is welcome to join the future.